Stegt laks i honning-sennepssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt laks i honning-sennepssauce

Stegt laks i honning-sennepssauce

med cremet kartoffelsalat og frisk dild

Ugens fisk byder på masser af spændende smagskombinationer. Vi steger laks sprød, og topper den med en skøn honning-sennepssauce med smør. Vi serverer vores laks med en fantastisk cremet kartoffel-fennikelsalat med citron, rødløg, crème fraiche, dild og spinat.

Tags:
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Fisk
Mælk
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Fennikel

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

1 stk

Citron

½ stk

Rødløg

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Sukker til syltning

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2899 kJ
Kalorier (kcal)693 kcal
Fedt40.5 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat46 g
Sukker11.4 g
Protein33.6 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Halver kartofler.

Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med salt og peber, stil til side, og lad køle af.

Forbered salat
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Skær fennikel i tynde, halve skiver.

Bland citronsaft, fennikel, rødløg, salt og sukker i en mellemstor skål.

Steg laks
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Imens, skyl spinat.

Hak dild fint.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav sauce
4

Overfør laks til en tallerken.

Smelt smør i samme stegepande på middel varme.

Tilsæt honning-sennepsdressing, salt og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet og let tyknet.

Lav salat
5

Vend kartofler, dild, spinat, salt og fraiche i skålen med fennikel.

Server
6

Anret laks og kartoffelsalat på tallerkener.

Top laks med honning-sennepssauce.