Satay-paneret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Satay-paneret grillost

Satay-paneret grillost

med kokosris og chili-hvidløgssauce

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Vi panerer grillost i sataysauce og indiske krydderier, og steger den gylden. Vi serverer vores satay-panerede grillost med cremet kokosris, en frisk salat med gulerod, agurk, koriander og mynte, kølende yoghurtdressing med forårsløg, og en spicy chili-hvidløgssauce.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

50 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Mild Mahal

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod, Julienne

1 pose

Mynte & koriander

½ stk

Lime

1 stk

Agurk

1 stk

Forårsløg

1 g

Chiliflager

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4514 kJ
Kalorier (kcal)1079 kcal
Fedt56.9 g
Mættet fedt33.5 g
Kulhydrat105.9 g
Sukker14.7 g
Protein39.1 g
Salt5.6 g

Redskaber

Stegepande
Medium Saucepan

Fremgangsmåde

Lav kokosris
1

Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits kokosmel i 30 sek, eller indtil brunet.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav chili-hvidløgssauce
2

Imens, snit forårsløg fint.

Bland forårsløg, yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Bland hvidløg, chiliflager, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en anden lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav salat
3

Halver lime [½ stk, 2P].

Hak agurk groft og mynte og koriander fint.

Bland gulerod, agurk, salt [1/4 tsk |1/2 tsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk], koriander og mynte i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Paner grillost
4

Skær grillost i 1 cm tern.

Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en dyb tallerken.

Kom sataysauce [1/2 pakke, 2P] i en anden dyb tallerken.

Bland panko, Mild Mahal og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i sataysauce og til sidst i panko.

Steg grillost
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Server
6

Anret ris, grillost og salat på tallerkener.

Server med yoghurtdressing og chili-hvidløgssauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image