Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvis du leder efter et nyt, spændende tilbehør til dine hverdagsretter, så har vi her et virkelig lækkert og nemt bud - Hvidløgsstegte grønne bønner og gulerødder. Du sauterer grønne bønner og gulerodsstave med finthakket hvidløg i 3-4 min, og så er dit farverige og velduftende tilbehør klar til servering!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Grønne bønner
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
½ tsk
Salt til grøntsager
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Skær ender af grønne bønner.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.
Pres eller hak hvidløg fint.
Steg grønne bønner, gulerod og hvidløg i 3-4 min, eller indtil møre.
Krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så bliver de hurtigere færdige.
Server dampende varme.