Sesampaneret laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sesampaneret laks

Sesampaneret laks

med pak choisalat og asiatisk mayonnaise

Laks er en fantastisk fisk, som det er svært at mislykkes med, hvis man bare sørger for at ikke give den for lang tid. I aften panerer vi vores laks i sesamfrø, og steger den gylden og sprød. Ovnbagte kartofler og stegt pak choi med chili giver en dejlig kontrast. Den cremede asiatiske mayonnaise giver ekstra smag og passer perfekt til laksen og grøntsagerne.

Tags:
Mælkefri
Nem
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Fisk
Soja
Hvede
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

1 stk

Lime

½ g

Chiliflager

1 stk

Pak choi

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

500 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

20 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3315 kJ
Kalorier (kcal)792 kcal
Fedt45.3 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat63.9 g
Sukker16.1 g
Protein33.2 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Forbered råvarer
2

Imens, halver pak choi.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skær lime i både.

Forbered pak choisalat
3

Bland olivenolie, chiliflager, salt, et skvæt limesaft og et nip peber i en stor skål.

Vend pak choi, gulerod og æble i skålen lige inden servering.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner fisk
4

Fordel sesamfrø på en tallerken.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Vend laks (undtagen skindsiden) i sesamfrø.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg laks med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.

Server
6

Anret kartofler, laks og pak choisalat på tallerkener.

Server med asiatisk mayonnaise.