Sicilian style tuna and pinenut pasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Sicilian style tuna and pinenut pasta

with calabrese pesto and cherry tomato salad

Allergener:
Sesam
Soja
Gluten
Hvede
Jordnødder
Sulfitter
Sennep
Fisk
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

430 g

Sous vide andelår, konfiteret

150 g

Basmatiris

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Forårsløg

1 stk

Pak choi

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder Fisk)

1 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

50 g

Soltørrede tomater

60 g

Calabresepesto

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

60 g

Blandet salat

125 g

Cherrytomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

2 dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

½ tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6503 kJ
Kalorier (kcal)1554 kcal
Fedt52.4 g
Mættet fedt15.6 g
Kulhydrat180.7 g
Sukker44.7 g
Protein90.1 g
Salt7.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6