Gedeostspaghetti i røget tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gedeostspaghetti i røget tomatsauce

med harissa-krydderi og urte-hvidløgsbrød

I humør til pasta med et spicy tvist? Vores Gedeostspaghetti i røget tomatsauce er indbegrebet af krydret lækkerhed, med Harissa-stegte løg, bagt peberfrugt og røget paprika, der giver en herlig og pirrende pause fra det sædvanlige.

Tags:
Stærk
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

4 g

Harissa-krydderi

2 g

Røget paprika

1 stk

Peberfrugt

½ g

Chiliflager

30 g

Spinat

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 spsk

Smør til brød

1 spsk

Olie til stegning

1 dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3745 kJ
Kalorier (kcal)895 kcal
Fedt33.5 g
Mættet fedt16.8 g
Kulhydrat114.2 g
Sukker19.3 g
Protein31.1 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Bag peberfrugt
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Overfør til en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber. Vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Kog spaghetti
2

Imens, kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav hvidløgsbrød
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Hak persille og hvidløg fint.

Bland hvidløg, smør, persille og et nip salt og peber i en mellemstor skål. 

Del brød på langs, og placer på en bageplade med bagepapir. Smør med hvidløgssmør, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød og gylden.

Steg løg
4

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg rødløg i 3-4 min, eller indtil let bløde. 

Tilsæt chiliflager, Harissa-krydderi, røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Tilsæt spaghetti
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt pasta, spinat, pastavand og et nip salt og peber, og vend sammen.

6

Anret pasta og peberfrugt i dybe tallerkener.

Top med smuldret gedeost.

Server med hvidløgsbrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image