I humør til pasta med et spicy tvist? Vores Gedeostspaghetti i røget tomatsauce er indbegrebet af krydret lækkerhed, med Harissa-stegte løg, bagt peberfrugt og røget paprika, der giver en herlig og pirrende pause fra det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
4 g
Harissa-krydderi
2 g
Røget paprika
1 stk
Peberfrugt
½ g
Chiliflager
30 g
Spinat
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Hvidløgsfed
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt til grøntsager
2 spsk
Smør til brød
1 spsk
Olie til stegning
1 dl
Gemt pastavand
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Overfør til en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber. Vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Imens, kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Hak persille og hvidløg fint.
Bland hvidløg, smør, persille og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Del brød på langs, og placer på en bageplade med bagepapir. Smør med hvidløgssmør, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød og gylden.
Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt chiliflager, Harissa-krydderi, røget paprika og tomatpuré, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Sænk til middel varme.
Tilsæt pasta, spinat, pastavand og et nip salt og peber, og vend sammen.
Anret pasta og peberfrugt i dybe tallerkener.
Top med smuldret gedeost.
Server med hvidløgsbrød.