Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce, sojasauce, ingefær og limesaft. Det lækre tilbehør byder på sprød, hvidløgsstegt broccolini og perfekt kogt jasminris.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
2 tsk
Ingefær
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
40 g
Sød chilisauce
200 g
Broccolini
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til stegning
Bring vand og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak broccolini groft.
Hak hvidløg fint, og riv ingefær fint.
Skær lime i både.
Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod, rødløg og broccolini i 3-4 min, eller indtil næsten møre.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.
Imens, bland sød chilisauce, sojasauce, ingefær og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Krydr grøntsager med salt og et nip peber, og overfør til en skål med låg.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.
Tilsæt sauce, når der er 30 sek tilbage, og rør rundt indtil gennemvarmet.
Anret ris og grøntsager på tallerkener.
Top med svinekød.
Server med limebåde.