Sød chilimarineret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød chilimarineret svinekød

Sød chilimarineret svinekød

med stegt broccolini og bouillonkogte ris

Mørt svinekød får fantastisk smag af at blive stegt sammen med sød chilisauce, sojasauce, ingefær og limesaft. Det lækre tilbehør byder på sprød, hvidløgsstegt broccolini og perfekt kogt jasminris.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

200 g

Broccolini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3129 kJ
Kalorier (kcal)748 kcal
Fedt22.1 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat96.1 g
Sukker20.4 g
Protein42.1 g
Salt7.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand og grøntsagsbouillon i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak broccolini groft.

Hak hvidløg fint, og riv ingefær fint.

Skær lime i både.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod, rødløg og broccolini i 3-4 min, eller indtil næsten møre.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min.

Bland sauce
4

Imens, bland sød chilisauce, sojasauce, ingefær og et stort skvæt limesaft i en lille skål.

Krydr grøntsager med salt og et nip peber, og overfør til en skål med låg.

Steg kød
5

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min, eller indtil gennemstegt.

Tilsæt sauce, når der er 30 sek tilbage, og rør rundt indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret ris og grøntsager på tallerkener.

Top med svinekød.

Server med limebåde.