Her byder vi på en simpel opskrift, familien med sikkerhed kommer at li’! Ovnbagte søde kartoffelbåde toppet med bbq-marineret sprød bacon og revet gulerod der gratineres i ovnen under et smeltende mozzarella-tæppe. Uhøfligt godt! Server med en frisk pæresalat og en dejlig klik med creme fraiche ved siden af.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 g
Fraiche
1 stk
Gulerod
stk
Agurk
7.5 ml
Balsamico
125 g
Bacon, skiver
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
450 g
Sød kartoffel
1 stk
Agurk, piccolo
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
60 g
Blandet salat
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Pære
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartoffel (uskrællet) i store både [4 både, 2 pers. | 8 både, 4 pers.]. Prik med en gaffel. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp men en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil møre.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Pres eller hak hvidløg fint. Hak bacon groft. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt gulerod og hvidløg. Steg i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt BBQ-sauce. Smag til med salt* og peber*.
Tag kartoffelbåde ud af ovnen. Placer parvis på bagepladen. Top med BBQ-bacon.
Drys med revet ost. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil osten er smeltet og gylden.
Skær pære og agurk i tynde skiver. Bland balsamico [1/2 pakke, 2 pers.] og en smule olivenolie* i en stor skål. Vend pære, agurk og salat i skålen. Krydr med salt* og peber*.
Anret kartoffelbåde og pæresalat på tallerkener. Top med fraiche.