Pastaen rigatoni er kendt for at være en rigtig saucetyv, og I kan se frem til et fyldigt og mættende måltid i aften. Vi laver en skøn sauce med den plantebaserede iMat fra Oatly, zucchini, soltørret tomat, oregano, cherrytomater og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi topper med sprød pangrattato, frisk rucola og revet ost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
50 g
Soltørrede tomater
125 g
Cherrytomater
1 stk
Zucchini
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
40 g
Rucola
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Oregano
12.5 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
125 ml
Oatly iMat
(Indeholder Gluten)
1 spsk
Smør (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg panko [1/2 pose, 2P] i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.
Krydr med salt og peber, og overfør til en skål.
Hak soltørrede tomater, zucchini og oregano groft.
Skyl rucola.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini, soltørrede tomater, oregano og Mamas Favorit i 2-3 min.
Tilsæt pastavand [1 dl | 2 dl], iMat [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, cherrytomater, salt [1/2 tsk | 1 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med pangrattato, rucola og finrevet ost.