iMat soltørret tomat-rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
iMat soltørret tomat-rigatoni

iMat soltørret tomat-rigatoni

med frisk rucola og sprød pangrattato

Pastaen rigatoni er kendt for at være en rigtig saucetyv, og I kan se frem til et fyldigt og mættende måltid i aften. Vi laver en skøn sauce med den plantebaserede iMat fra Oatly, zucchini, soltørret tomat, oregano, cherrytomater og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas Favorit. Vi topper med sprød pangrattato, frisk rucola og revet ost.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

50 g

Soltørrede tomater

125 g

Cherrytomater

1 stk

Zucchini

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

40 g

Rucola

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Oregano

12.5 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

125 ml

Oatly iMat

(Indeholder Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2658 kJ
Kalorier (kcal)635 kcal
Fedt23.9 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat82.1 g
Sukker12.7 g
Protein20 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Lav pangrattato
2

Imens, smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko [1/2 pose, 2P] i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med salt og peber, og overfør til en skål. 

Hak soltørrede tomater, zucchini og oregano groft.

Skyl rucola.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini, soltørrede tomater, oregano og Mamas Favorit i 2-3 min.

Tilsæt pastavand [1 dl | 2 dl], iMat [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, cherrytomater, salt [1/2 tsk | 1 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta, og vend sammen. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tyk.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener. 

Top med pangrattato, rucola og finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image