topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Southeast Asian pork

med hvidløgskogte ris og stegte grøntsager

Det sydøstasiatiske køkken kendetegnes ved retter, der er nemme at tilberede med forskellige stærke aromatiske komponenter. Du får et eksempel på dette med denne spændende opskrift med masser af skønne ingredienser. Hvidløgsris passer sig selv på komfuret, imens vi steger kød og grøntsager med asiatiske krydderier, og så topper vi herlighederne med sort sesammayonnaise og frisk agurk. Det bliver ikke nemmere end dette at lave asiatisk mad!

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Sesam
Soja
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Svinekamfilet

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

1 tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3013 kJ
Kalorier (kcal)720 kcal
Fedt28.6 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat76.7 g
Sukker11.1 g
Protein38.5 g
Salt6.6 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær agurk i tynde skiver. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Hak pak choi groft.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt pak choi, og steg videre i 2 min. Krydr med salt, og overfør til en skål.

Mariner kød
4

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt. Bland Ga-Laksa, et nip salt og en smule olivenolie i en mellemstor skål, og vend svinekød i skålen.

Steg kød
5

Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil brunet. Tilsæt grøntsager, sojasauce og sukker, og rør rundt indtil gennemvarmet. Smag til med salt og peber.

6

Anret hvidløgsris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener. Top med agurk. Dryp med sesammayonnaise.