Dette er en af vores mest elskede opskrifter, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vidunderlig spaghetti carbonara med lækker sauce lavet af bl.a. bacon, fløde, svampe og spinat. Server med en super velsmagende spinat- og æblesalat smagt til med en lækker dressing af honning, balsamico og olivenolie. Dette er så latterligt godt og let at gøre, og hvis du ikke har serveret familien denne favorit før, er det obligatorisk at tage chancen nu!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Bredbladet persille
200 g
Champignon
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
140 g
Bacon, tern
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Æble
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
2 stk
Æg (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak persille fint.
Skær svampe i tynde skiver.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Kog spaghetti i 8-9 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en smule pastavand [1/2 dl I 1 dl], og hæld resten fra.
Opvarm en stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 5-6 min.
Tilsæt svampe, og steg videre i 5-6 min.
Tilsæt hvidløg og halvdelen af spinat, og steg i 1 min, eller indtil spinaten er faldet sammen.
Sænk til lav varme.
Pisk madlavningsfløde, æggeblomme [2 stk I 4 stk], finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber sammen i en skål.
TIP: Æggeblommen gør saucen tyk og cremet.
Tilsæt spaghetti, et skvæt pastavand og æggeblanding til panden, og lad simre under omrøring i 2 min.
Smag til med salt og peber.
Bland olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] med et nip salt og peber i en stor skål.
Vend æble og resterende spinat i skålen.
TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret spaghetti og æblesalat på tallerkener.
Drys med persille.