Spaghetti carbonara og røget laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti carbonara og røget laks

Spaghetti carbonara og røget laks

med zucchinisalat og frisk persille

En klassisk carbonara indeholder bacon, men vi giver vores variant et spændende twist ved at erstatte bacon med røget laks. Den indeholder også en skøn sauce med æggeblomme, fløde, revet ost og spaghetti. Frisk tilbehør er en saftig zucchinisalat med rucola og citrondressing, og så topper vi herlighederne med frisk persille.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

½ stk

Citron

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Zucchini

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3426 kJ
Kalorier (kcal)819 kcal
Fedt40.1 g
Mættet fedt12.8 g
Kulhydrat74.5 g
Sukker9.3 g
Protein39.2 g
Salt3.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered grøntsager
2

Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Skyl rucola, og halver citron [1/2 stk, 2P].

Hak persille groft og hvidløg fint.

Hak røget laks fint.

Bland citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor skål.

Forbered sauce
3

Bland æggeblomme [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], finrevet ost og grøntsagsbouillon i en mellemstor skål.

Krydr med et nip peber, og pisk sammen med en gaffel.

TIP: Ved kun at bruge æggeblomme bliver saucen ekstra cremet.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt pasta, æggeblanding og pastavand, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen virker tør.

Lav salat
5

Tilsæt røget laks, og vend sammen,

Vend zucchini og rucola i skålen med citrondressing lige inden servering. 

Server
6

Anret spaghetti carbonara i dybe tallerkener.

Top med persille.

Server med zucchinisalat.