Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella

med broccoli og rucola

Oplev smagen af ​​Italien med vores Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella. Denne lækre pastaret indfanger essensen af ​​italiensk madlavning, der kombinerer enkelhed og smag i hver bid.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 pose

Basilikum

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

250 g

Broccoli

40 g

Rucola

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til pasta

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

3 spsk

Olie til pesto

½ tsk

Salt til pesto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3873 kJ
Kalorier (kcal)926 kcal
Fedt53.8 g
Mættet fedt14.8 g
Kulhydrat73.3 g
Sukker8.1 g
Protein32.8 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Kom pasta tilbage i gryden, og dryp med olivenolie.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

2

Imens, skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.

3

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg broccoli i 5-6 min, eller indtil mør.

Krydr med salt og et nip peber. 

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!

4

Imens, hak basilikum, pinjekerner og hvidløg fint.

Halver citron.

Bland basilikum, pinjekerner, hvidløg, et stort skvæt citronsaft, finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.

Vend pesto og broccoli i gryden med pasta.

5

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Skyl rucola.

6

Anret spaghetti i skåle.

Top med mozzarella og rucola.