Oplev smagen af Italien med vores Spaghetti med hjemmelavet pesto og frisk mozzarella. Denne lækre pastaret indfanger essensen af italiensk madlavning, der kombinerer enkelhed og smag i hver bid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 pose
Basilikum
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
1 pakke
Mozzarella
(Indeholder Mælk)
250 g
Broccoli
40 g
Rucola
1 spsk
Olie til pasta
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
3 spsk
Olie til pesto
½ tsk
Salt til pesto
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.
Kom pasta tilbage i gryden, og dryp med olivenolie.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg broccoli i 5-6 min, eller indtil mør.
Krydr med salt og et nip peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så går tilberedningen hurtigere!
Imens, hak basilikum, pinjekerner og hvidløg fint.
Halver citron.
Bland basilikum, pinjekerner, hvidløg, et stort skvæt citronsaft, finrevet ost, olivenolie, salt og et nip peber i en lille skål.
Vend pesto og broccoli i gryden med pasta.
Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.
Skyl rucola.
Anret spaghetti i skåle.
Top med mozzarella og rucola.