Spanish style brothy haddock and rice stew
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Spanish style brothy haddock and rice stew

with gremolata and shaved lemony fennel

Allergener:
Selleri
Soja
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

4 g

Røget paprika

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

30 g

Fish sauce

(Indeholder Soja, Fisk)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Citron

½ stk

Fennikel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til fisk

3 dl

Vand til suppe

¼ tsk

Salt til suppe

2 spsk

Olie til gremolata

¼ tsk

Salt til gremolata

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2878 kJ
Kalorier (kcal)688 kcal
Fedt24.7 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat77.3 g
Sukker8.3 g
Protein37.5 g
Salt6.9 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6