Spansk inspireret kylling og 'romesco'-sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk inspireret kylling og 'romesco'-sauce

Spansk inspireret kylling og 'romesco'-sauce

med persillekartofler og tomatsalat

Romescosauce er en spansk fyldig sauce fra Catalonien. Vores variant indeholder calabresepesto, valnødder og røget paprika. Vi serverer den med krydret smørstegt kylling, oreganobagte peberfrugter vendt med frisk persille, og tomatsalat med citron og spinat.

Allergener:
Nødder
Selleri
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Citron

2 stk

Tomat

2 g

Røget paprika

½ stk

Hvidløgsfed

½ g

Oregano, tørret

60 g

Calabresepesto

280 g

Kyllingebryst

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2598 kJ
Kalorier (kcal)621 kcal
Fedt25 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat58.3 g
Sukker11 g
Protein44.1 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler 
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, oregano og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader ved behov.

Lav romesco-sauce
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist valnødder i 3-4 min, eller indtil gyldne, og hak fint.

Bland calabresepesto, salt, vand, valnødder og røget paprika i en mellemstor skål.

Hak persille og hvidløg fint.

Forbered kylling
3

Skær tomat i både.

Halver citron.

Skyl spinat.

Læg en hånd på hver kyllingebrystfilet, og skær igennem på langs med en skarp kniv. Krydr med salt og Hello Sunrise.

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Tilsæt smør og hvidløg, og steg videre i 1-2 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
5

Bland tomat, citronsaft, spinat og salt i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Vend persille med kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler, kylling og salat på tallerkner.

Server med romesco-sauce.