Spansk inspireret panerede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spansk inspireret panerede rejer

Spansk inspireret panerede rejer

med 'patatas bravas' og frisk rucolasalat

Patatas bravas er kartofler som serveres med bravasauce. Vores skønne bravasauce indeholder hvidløg, chiliflager, sukker, smør og tomatpuré. Vi serverer vores patatas bravas med pankopanerede rejer, en frisk rucolasalat med zucchini og citron, cremet aioli og frisk persille.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

1 stk

Citron

4 g

Røget paprika

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

1 dåse

Tomatpuré

1 g

Chiliflager

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Smør til sauce

¼ tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til mel

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2807 kJ
Kalorier (kcal)671 kcal
Fedt27.5 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat81 g
Sukker11.5 g
Protein25.5 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler 
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt, røget paprika og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil bløde.

TIP: Benyt flere bageplader ved behov.

Lav bravasauce
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør i en stor stegepande på middel varme.

Steg hvidløg, chiliflager, sukker og tomatpuré i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tag gryden af varmen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner rejer
3

Dup rejer tørre med et køkkenrulle.

Bland rejer, hvedemel, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Pisk æg i en lille skål.

Vend æg i skålen med rejer.

TIP: Brug halvdelen af det piskede æg til 2P.

Steg rejer
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Vend panko i skålen med rejer.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Brug pankoen fra stegepanden som drys. - Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Lav salat
5

Imens, skyl rucola.

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Halver citron.

Bland rucola, zucchini, citronsaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Vend bagte kartofler med bravasauce i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret kartofler og salat i dybe tallerkener.

Top med rejer og aioli.

Drys med persille.