Oplev det bedste fra Asien med vores Nudelsuppe med grøntsagsgyoza. Denne ret er pakket med friske, vibrerende smage og varmer dig igennem på enhver kold dag. Vi topper suppen med gyozaer med en spicy, knasende topping bestående af peanuts, chiliflager, hvidløg og olivenolie.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
150 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 tsk
Ingefær
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
15 g
Misopasta
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Forårsløg
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
10 ml
Sesamolie
(Indeholder Sesam)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
3 dl
Vand til suppe
3 dl
Gemt nudelvand
1 tsk
Sukker til sauce
1 dl
Vand til gyoza
1 spsk
Olie til dressing
½ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær pak choi i kvarte.
Snit forårsløg fint.
Riv ingefær fint.
Bring vand, nudelvand, ingefær, misopasta, sojasauce og sukker i kog i en stor gryde.
Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min under låg.
Tilsæt nudler til suppen lige inden servering.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pak choi og gyoza med den flade side nedad i 3 min, eller indtil gyozabunden er gyldenbrun.
Tilsæt vand, og dæk med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gyozaerne er gennemvarme.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! - Steg gyoza og pak choi ad omgange, hvis der ikke er plads på stegepanden.
Knus peanuts (i pakken) med bunden af en pande på bordpladen.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland sesamolie, peanuts, chiliflager, hvidløg, olivenolie, sukker, salt og et nip peber i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret nudelsuppe i skåle.
Top med gyoza, gulerod, pak choi og forårsløg.
Drys med peanut-chilicrisp.