Forkæl dig selv med et lynhurtig aftensmåltid med vores Krydret reje- og bulgurbowl. Denne lækre bowl kombinerer Panamad-stegte rejer og bulgur, frisk salat og rødbedetern toppet med græsk salatost, og så er maden på bordet på nærmest ingen tid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Agurk
8 g
Panamad
100 g
Romainesalat
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 stk
Rødbeder, forkogte
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 pose
Bredbladet persille
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til rejer
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt bulgur, halvdelen af Panamad og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, bland honning-sennepsdressing, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.
Skær rødbede i 1 cm tern.
Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.
Hak agurk groft.
Bland salat, agurk, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med resterende Panamad og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Imens, riv persille i grove stykker.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Anret bulgur, salat, rødbede og rejer i skåle.
Top rødbede med græsk salatost.
Drys salat med valnødder og persille.
Server med dressing.