Krydret reje- og bulgurbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret reje- og bulgurbowl

Krydret reje- og bulgurbowl

med græsk ost og rødbede

Forkæl dig selv med et lynhurtig aftensmåltid med vores Krydret reje- og bulgurbowl. Denne lækre bowl kombinerer Panamad-stegte rejer og bulgur, frisk salat og rødbedetern toppet med græsk salatost, og så er maden på bordet på nærmest ingen tid.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Sennep
Sulfitter
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Agurk

8 g

Panamad

100 g

Romainesalat

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Rødbeder, forkogte

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod, Julienne

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til bulgur

¼ tsk

Salt til bulgur

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til rejer

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2748 kJ
Kalorier (kcal)657 kcal
Fedt35.4 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat163.2 g
Sukker126.3 g
Protein27.5 g
Salt5.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, halvdelen af Panamad og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.

Imens, bland honning-sennepsdressing, fraiche, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav salat
2

Skær rødbede i 1 cm tern.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Hak agurk groft.

Bland salat, agurk, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg rejer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med resterende Panamad og salt i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

Imens, riv persille i grove stykker.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
4

Anret bulgur, salat, rødbede og rejer i skåle.

Top rødbede med græsk salatost.

Drys salat med valnødder og persille.

Server med dressing.