topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy BBQ-svinekød

Spicy BBQ-svinekød

med sprød nudelsalat og sesamfrø

En amerikansk klassiker med svinekød, der får en fantastisk smag af at blive stegt med bbq-sauce. En perfekt makker til den noget tunge kødret, er en skøn nudelsalat med kål, gulerod, forårsløg og honning-ingefærdressing. Vi topper med en chili og sesamfrø.

Tags:
Stærk
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Sennep
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

½ g

Chiliflager

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Ketchup (step 1)

½ dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)643 kcal
Energi (kJ)2690 kJ
Fedt13.8 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat83.6 g
Sukker22.9 g
Protein42.4 g
Salt5.1 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bland sauce
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha [1/2 pakke, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en lille skål. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. -  Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. 

Forbered kød
2

Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.

Bland svinekød, hvedemel [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Kog nudler
3

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Snit forårsløg fint.

Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Vend nudler med honning-ingefærdressing i gryden, og dæk til med låg indtil servering.

Steg kød
4

Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Lav nudelsalat
5

Tilsæt sauce til stegepanden, og vend med svinekød. 

Tilsæt halvdelen af ​​sesamfrø, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet og kødet er gennemstegt.

Bland nudler, rødkål, gulerod og forårsløg i en stor skål lige inden servering.

Server
6

Anret nudelsalat og svinekød i dybe tallerkener.

Drys med chiliflager [½ pakke, 2P] og resterende sesamfrø.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.