En amerikansk klassiker med svinekød, der får en fantastisk smag af at blive stegt med bbq-sauce. En perfekt makker til den noget tunge kødret, er en skøn nudelsalat med kål, gulerod, forårsløg og honning-ingefærdressing. Vi topper med en chili og sesamfrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
150 g
Fuldkornsnudler
(Indeholder Hvede, Gluten)
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
10 g
Sriracha
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
1 stk
Hvidløgsfed
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
½ g
Chiliflager
50 g
Honning-ingefærdressing
(Indeholder Sennep)
1 stk
Forårsløg
1 spsk
Ketchup (step 1)
½ dl
Vand (trin 1)
½ spsk
Hvedemel (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, sojasauce, BBQ-sauce, sriracha [1/2 pakke, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en lille skål.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skær svinekød i 2 cm strimler på et andet skærebræt.
Bland svinekød, hvedemel [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Snit forårsløg fint.
Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.
Vend nudler med honning-ingefærdressing i gryden, og dæk til med låg indtil servering.
Imens, opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Tilsæt sauce til stegepanden, og vend med svinekød.
Tilsæt halvdelen af sesamfrø, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet og kødet er gennemstegt.
Bland nudler, rødkål, gulerod og forårsløg i en stor skål lige inden servering.
Anret nudelsalat og svinekød i dybe tallerkener.
Drys med chiliflager [½ pakke, 2P] og resterende sesamfrø.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.