Skal i aften være pizza night? Så har vi den perfekte opskrift! Vores lækre pizzadej toppes med frisk chorizo, tomatsauce, chiliflager, gouda og rødløg. Når den gyldne pizza kommer ud af ovnen og dufter himmelsk, topper du med finrevet ost og serverer med en sprød og syrlig salat. Buon appetito, som italienerne ville sige!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 dåse
Tomatpuré
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
120 g
Chorizo, ternet
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
1 stk
Zucchini
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 spsk
Vand til sauce
1 tsk
Sukker til sauce
½ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Olie til pizza
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Strø bordpladen med hvedemel. Halver pizzadej, rul ud med hænderne, og lad hvile i 3 min.
TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud.
Imens, bland tomatpuré, vand, salt, sukker og et nip peber i en lille skål.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær chorizo i 1 cm stykker.
Rul pizzadej ud indtil de er 12-15 cm i diameter, og overfør forsigtigt til bageplader med bagepapir.
Top med tomatsauce, gouda, chiliflager, rødløg og chorizo.
Dryp kanten med olivenolie.
Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.
Skyl rucola.
Bland zucchini, rucola, solsikkekerner, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Top pizza med finrevet ost.
Anret pizza på tallerkener.
Server med salat.