Spicy ingefærnudler og peanutcrunch
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy ingefærnudler og peanutcrunch

Spicy ingefærnudler og peanutcrunch

med stegte svampe og kogt broccoli

Umami betyder velsmagende på japansk, og er – sammen med surt, sødt, salt og bittert – en af de fem grundsmage. I aften laver vi umamikrydrede svampe og broccoli med nudler, ingefærpasta, hvidløg, sriracha, sojasauce, sataysauce, ketchup, hvidvinseddike og peanuts. Vi topper med forårsløg, sesamfrø, chili og cashewnødder, og så er den fantastiske måltid klar til at nydes.

Tags:
Stærk
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja
Nødder
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rød chili

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Sriracha

50 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

250 g

Broccoli

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Champignon, skivet

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Ketchup til sauce

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til svampe

1 dl

Gemt nudelvand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2522 kJ
Kalorier (kcal)603 kcal
Fedt21.9 g
Mættet fedt3.7 g
Kulhydrat94.7 g
Sukker13.8 g
Protein22.8 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Lav peanutcrunch
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak peanuts groft.

Bland ingefærpasta, hvidløg, sriracha, sojasauce, sataysauce, ketchup, hvidvinseddike og peanuts i en mellemstor skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg svampe
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe med salt i 3-4 min, eller indtil brunet.

Kog broccoli og nudler
4

Imens, kog broccoli og nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

Tilsæt broccoli og nudler
5

Vend nudler, broccoli, peanutcrunch og nudelvand i stegepanden med svampe.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis nudlerne virker tørre.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg, sesamfrø, chili og cashewnødder.