topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy kikærtekarry

Spicy kikærtekarry

med spinatris og frisk koriander

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

En spicy og varmende karry passer perfekt til en kold vinteraften. Aftenens karry indeholder karrypasta, peberfrugt, tomat, kikærter og kokosmælk. Smukt tilbehør er spinatris, og som et ekstra twist topper vi herlighederne med chiliflager og frisk koriander.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Vegetarisk
Stærk
Mælkefri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Tomat

½ stk

Lime

40 g

Grøn karrypasta

200 ml

Kokosmælk

1 pakke

Kikærter

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Koriander

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 dl

Vand (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2969 kJ
Kalorier (kcal)710 kcal
Fedt30.6 g
Mættet fedt17.8 g
Kulhydrat85 g
Sukker9.8 g
Protein16.9 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [2,5 dl | 5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Hak tomat groft.

Halver lime [½ stk, 2P].

Skyl kikærter under koldt vand i en si.

Skyl spinat.

Lav karry
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg karrypasta i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt peberfrugt, tomat, kikærter, vand [1 dl | 2 dl ], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og kokosmælk, og lad simre i 2-3 min, eller indtil peberfrugten er blød.

Tilsæt spinat og limesaft [1 spsk | 2 spsk] til gryden med færdig ris lige inden servering, og rør rundt.

Server
4

Anret spinatris og kikærtekarry på tallerkener.

Top med koriander og chiliflager [½ pakke, 2P].

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.