Her byder vi på masser af lækre råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde sesamfritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
450 g
Sød kartoffel
½ stk
Lime
25 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
12.5 g
Ketchup
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
40 g
Sød chilisauce
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
1 stk
Forårsløg
250 g
Broccoli
½ tsk
Salt (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter. Skær blomkål i små buketter. Halver lime [1/2 stk, 2P].
Bland srirachamayonnaise [1/2 pakke, 2P], ketchup [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber til en dressing i en stor skål. Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing. Tilsæt panko, og vend med blomkål. Fordel på en bageplade med bagepapir.
Fordel fritter på samme bageplade [2 stk, 4P]. Dryp med en smule olivenolie. Drys med halvdelen af sesamfrø, og krydr med et nip salt og peber. Bag i ovnen i 20-25 min.
Bland sød chilisauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P], et stort skvæt limesaft og resterende sesamfrø i en skål,
Snit forårsløg fint. Bland snittet salat, halvdelen af forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise i en skål.
Anret kålsalat, fritter og pankoblomkål på tallerkener. Drys med resterende forårsløg. Server med sesamsauce og resterende sesammayonnaise.