topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy pankoblomkål

Spicy pankoblomkål

med søde sesamfritter og cremet kålsalat

Her byder vi på masser af lækre råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde sesamfritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.

Tags:
Nem
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Æg
Gluten
Hvede
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

½ stk

Lime

25 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

12.5 g

Ketchup

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

40 g

Sød chilisauce

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

1 stk

Forårsløg

250 g

Broccoli

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)595 kcal
Energi (kJ)2489 kJ
Fedt25.54 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat70.35 g
Sukker22.6 g
Protein14.01 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær sød kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter. Skær blomkål i små buketter. Halver lime [1/2 stk, 2P].

Paner blomkål
2

Bland srirachamayonnaise [1/2 pakke, 2P], ketchup [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber til en dressing i en stor skål. Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing. Tilsæt panko, og vend med blomkål. Fordel på en bageplade med bagepapir.

 

Bag fritter og blomkål
3

Fordel fritter på samme bageplade [2 stk, 4P]. Dryp med en smule olivenolie. Drys med halvdelen af sesamfrø, og krydr med et nip salt og peber. Bag i ovnen i 20-25 min.

 

Bland sesamsauce
4

Bland sød chilisauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P], et stort skvæt limesaft og resterende sesamfrø i en skål,

Bland kålsalat
5

Snit forårsløg fint. Bland snittet salat, halvdelen af forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise i en skål.

 

Server
6

Anret kålsalat, fritter og pankoblomkål på tallerkener. Drys med resterende forårsløg. Server med sesamsauce og resterende sesammayonnaise.

 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image