topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy torskeburger

Spicy torskeburger

med syltet grøntsager og srirachamayonnaise

Vi serverer denne uges fisk i form af spicy torskeburgers med spændende tilbehør. Farsen laver vi af fint hakket torsk med panko, forårsløg, chili, sojasauce og hvidløg. Vi bygger vores burgers med srirachamayonnaise, vidunderlige torskebøffer og syltet gulerod og agurk. Perfekt tilbehør er sprøde, hjemmelavede kartoffelbåde!

Tags:
Børnevenlig
Stærk
Allergener:
Sulfitter
Fisk
Hvede
Soja
Gluten
Æg
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

12.5 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rød chili

1 stk

Forårsløg

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 2)

1 tsk

Salt (trin 2)

1.5 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3676 kJ
Kalorier (kcal)878 kcal
Fedt28.2 g
Mættet fedt4.3 g
Kulhydrat109.6 g
Sukker20.4 g
Protein43.1 g
Salt5.5 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

Sylt grøntsager
2

Skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd. Bland hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk], salt* [1 tsk | 2 tsk] og vand* [1,5 spsk | 3 spsk] i en mellemstor skål. Tilsæt agurk og gulerod, og vend sammen.

Forbered råvarer
3

Pres eller hak hvidløg fint. Flæk chili [1/2 stk], fjern kerner, og hak fint. Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Dub fisk tør med køkkenrulle, og hak fint på et andet skærebræt. TIP: Jo finere, jo bedre - dette vil binde kødet bedre sammen med øvrige ingredienser.

Lav torskebøffer
4

Bland fisk, det hvide forårsløg, chili, hvidløg, sojasauce [1/2 pakke, 2P], panko, æg* [1 stk | 2 stk] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål. Form fars til bøffer (1 pr. person), og placer på bagepladen med kartofler. Dryp med en smule olivenolie*, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gennemtilberedt. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Varm brød
5

Del boller på midten, og varm i ovnen i 3-4 min, når kartoflerne har 4 min tilbage. Hæld væde fra agurk og gulerod.

Server
6

Smør bollerne med en smule srirachamayonnaise. Fyld med torskebøf og en smule agurk og gulerod. Server med kartoffelbåde og resterende agurk og gulerod. Drys med det grønne forårsløg. Server med resterende srirachamayonnaise.