Sprød baconsandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød baconsandwich

Sprød baconsandwich

med balsamicostegt champignon og grøn salat

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

125 g

Bacon, skiver

200 g

Champignon

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Bredbladet persille

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Æble

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3943 kJ
Kalorier (kcal)942 kcal
Fedt59.2 g
Mættet fedt13.8 g
Kulhydrat79.7 g
Sukker17.6 g
Protein23.3 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag bacon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skyl salat.

Steg svampe
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt svampe, og steg videre i 3-5 min.

Tilsæt balsamico og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og steg i yderligere 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Bland persilleolie
4

Imens, hak persille fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, persille, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt i en lille skål.

Varm brød
5

Del brød på midten, og smør med persilleolie.

Varm i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.

Imens, skær æble i tynde skiver.

Server
6

Smør underbolle med mayonnaise.

Fyld med svampe, løg, bacon, salat og æble.

Top med overbolle.