Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil tilberede din mad i god tid, eller hvis du vil lave noget ekstra ud af mad til en picnic. Her har vi kombineret smager, som (næsten) alle elsker. Lækkert brød med persille smag. Sprødstegt bacon, skøn salat, stegte svampe og syrlig æble.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Hvidløgsfed
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
200 g
Champignon
125 g
Bacon, skiver
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Blandet salat
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Løg
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
2 spsk
Olie til hvidløgsolie
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 13-15 min, eller indtil gylden og sprød.
Imens, skær svampe i tynde skiver.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skyl salat.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.
Tilsæt svampe, og steg videre i 3-5 min.
Tilsæt balsamico og salt, og steg i yderligere 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Imens, hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, persille, olivenolie og et nip salt i en lille skål.
Del brød på midten, og smør med persilleolie.
Varm i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde.
Imens, skær æble i tynde skiver.
Smør underbolle med mayonnaise.
Fyld med svampe, løg, bacon, salat og æble.
Top med overbolle.