I aften frister vi med den fantastiske kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt, pankopaneret kylling, som har fået ekstra smag af BBQ-marinade, ovnbagte rodfrugter, en radiseslaw med kål og citron og en cremet hvidløgsdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Hvidløgsfed
2 stk
Gulerod
1 stk
Citron
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
300 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Rødbede
75 g
Radiser
75 g
Rødkål, skåret
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til slaw
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Skræl rødbede, og skær i 2 cm både.
Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær citron i både.
Bland rødkål, salt og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål.
Skær kylling i 3 cm tern på et andet skærebræt.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i panko.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær radiser i tynde skiver.
Vend radiser i skålen med rødkål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.
Anret rodfrugter, radiseslaw og kylling på tallerkener.
Server med hvidløgsyoghurt.