Sprød BBQ-kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød BBQ-kylling

Sprød BBQ-kylling

med frisk radiseslaw og ovnbagte rodfrugter

I aften frister vi med den fantastiske kombination, som hele familien kommer til at elske. Rene smage af perfekt stegt, pankopaneret kylling, som har fået ekstra smag af BBQ-marinade, ovnbagte rodfrugter, en radiseslaw med kål og citron og en cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

1 stk

Citron

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Rødbede

75 g

Radiser

75 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til slaw

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2752 kJ
Kalorier (kcal)658 kcal
Fedt19.7 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat70.9 g
Sukker19.6 g
Protein49.5 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm stave.

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Skræl rødbede, og skær i 2 cm både.

Fordel rodfrugter på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered slaw
2

Imens, skær citron i både.

Bland rødkål, salt og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål.

Paner kylling
3

Skær kylling i 3 cm tern på et andet skærebræt. 

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko, salt og et nip peber i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i panko.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav radiseslaw
5

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Vend radiser i skålen med rødkål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg og et nip salt i en lille skål.

Server
6

Anret rodfrugter, radiseslaw og kylling på tallerkener. 

Server med hvidløgsyoghurt.