Vi panerer kylling i panko og vores egen cajunkrydderi som vi kalder Ay Cajun-ba, og steger den gylden og sprød. Vi serverer vores cajunkylling med ovnbagte gulerødder og kartofler, en frisk appelsinsalat med kål og mynte, og spicy hvidløgsfraiche med chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
300 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
280 g
Kyllingebryst
150 g
Spidskål, skåret
½ g
Chiliflager
2 stk
Gulerod
1 stk
Appelsin
1 pose
Mynte
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til dressing
½ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland Ay Cajun-ba, salt og panko i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, chiliflager, fraiche og salt i en lille skål.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 2 cm tern.
Hak mynte groft.
Bland appelsin, salt, spidskål og mynte i en stor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden.
Anret fritter, kylling og salat på tallerkener.
Server med hvidløgsfraiche.