Sprød cajunkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød cajunkylling

Sprød cajunkylling

med appelsinsalat og spicy hvidløgsfraiche

Vi panerer kylling i panko og vores egen cajunkrydderi som vi kalder Ay Cajun-ba, og steger den gylden og sprød. Vi serverer vores cajunkylling med ovnbagte gulerødder og kartofler, en frisk appelsinsalat med kål og mynte, og spicy hvidløgsfraiche med chili.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

280 g

Kyllingebryst

150 g

Spidskål, skåret

½ g

Chiliflager

2 stk

Gulerod

1 stk

Appelsin

1 pose

Mynte

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til dressing

½ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2295 kJ
Kalorier (kcal)549 kcal
Fedt10.3 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat66.5 g
Sukker16.2 g
Protein47.6 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Bag gulerod og kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet) og kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Paner kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland Ay Cajun-ba, salt og panko i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Lav hvidløgsfraiche
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, chiliflager, fraiche og salt i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav appelsinsalat
4

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 2 cm tern.

Hak mynte groft.

Bland appelsin, salt, spidskål og mynte i en stor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Steg kylling
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage i ovnen.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden.

Server
6

Anret fritter, kylling og salat på tallerkener.

Server med hvidløgsfraiche.