Sprød chipotle-svinekødsburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød chipotle-svinekødsburger

Sprød chipotle-svinekødsburger

med cremet æbleslaw og spicy 'cheese fries'

Burgers smager altid godt, og selvfølgelig er det sjovt at variere lidt, så her byder vi på en spændende opskrift på chipotle-svinekødsburger. Vi bygger vores burgers med sprøde schnitzler, cremet æbleslaw, frisk avocado, purløg og chili. Fantastisk tilbehør er 'cheese fries', bagte kartoffelbåde toppede med en velsmagende ostesauce.

Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Æg
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

4 g

Panamad

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Æble

100 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

2 g

Røget paprika

500 g

Kartofler

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

25 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

½ stk

Rød chili

1 pose

Purløg

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

3 spsk

Mælk (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6003 kJ
Kalorier (kcal)1435 kcal
Fedt75 g
Mættet fedt17.6 g
Kulhydrat128.7 g
Sukker27.8 g
Protein58.2 g
Salt5.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav æbleslaw
2

Imens, hak purløg fint. 

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, skær i tynde skiver, og krydr med et nip salt.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland srirachamayonnaise, røget paprika [½ pakke, 2P], vand [1 spsk I 2 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i en stor skål.

Vend snittet kålsalat og æble i skålen.

Paner svinekød
3

Bland hvedemel [2 spsk I 4 spsk], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Panamad i en tredje dyb tallerken.

Vend svinekød i mel, derefter i æg og til sidst i panko.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis svinekødet sidder fast i panden. - Steg ad omgange ved behov.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt. 

Lav ostesauce
5

Imens, kom mornaysauce, revet ost [1/2 pakke, 2P] og mælk [3 spsk | 6 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme, og lad simre under omrøring 2-4 min, eller indtil osten er smeltet og saucen har en flydende konsistens.

Krydr med salt og peber.

Sænk til lav varme, og hold varm indtil servering.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 2-3 min.

Server
6

Anret kartofler på tallerkener, og top med ostesauce.

Fyld boller med svinekød, avocado og æbleslaw.

Top kartofler med purløg og chili.

Server med overskydende æbleslaw.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.