Sprød gnocchi- og bacon-'carbonara'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød gnocchi- og bacon-'carbonara'

Sprød gnocchi- og bacon-'carbonara'

med rucolasalat og balsamicobagt tomat

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der tæller som pasta, men som faktisk indeholder kartofler. Vi laver også den skønne klassiker carbonara, som i aften indeholder bacon, hvidløg, æggeblomme, fløde og kyllingebouillon. Vi topper vores carbonara med stegte gnocchi, og server den med en frisk salat med rucola og balsamicobagte tomater.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

140 g

Bacon, tern

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Tomat

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Rucola

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

2 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Sukker (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

2 stk

Æg (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3482 kJ
Kalorier (kcal)832 kcal
Fedt43.8 g
Mættet fedt20.6 g
Kulhydrat71.2 g
Sukker10.2 g
Protein36.5 g
Salt6.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag tomat
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær tomat i 2 cm både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie og balsamico, krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Steg gnocchi
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hæld olivenolie i en stor stegepande [2 stk, 4P], så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. 

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden.

Steg bacon
3

Opvarm en anden mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg bacon og løg i 4-5 min, eller indtil gyldne.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav carbonara
4

Imens, bland æggeblomme [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde, kyllingebouillon [1/2 pakke, 2P] og finrevet ost i en mellemstor skål.

Krydr med et nip peber, pisk sammen med en gaffel, og stil til side.

Sænk til middel varme.

Tilsæt æggeblanding og vand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og rør rundt. 

Hold varm indtil servering.

Lav salat
5

Skyl rucola. 

Lad tomat køle en smule af.

Bland rucola, tomat og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor skål lige inden servering. 

Server
6

Anret carbonara og salat i dybe tallerkener.

Top med gnocchi.