Grillosteburger med æbleslaw og kartoffelbåde - behøver vi at sige mere? Denne burger indeholder paneret grillost, mayonnaise og en vidunderlig æbleslaw, lavet af æble, mayonnaise, kålblanding og olivenolie . Med hjemmelavede kartoffelbåde på sidelinjen er denne middag et trofæ værd.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Grillost
(Indeholder Mælk)
75 g
Snittet kålsalat
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
1 stk
Æble
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
5 g
Tex-Mex
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
1 stk
Æg (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
½ spsk
Vand (trin 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil gyldne.
Skær grillost i skiver (2 pr. person).
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.
Bland panko, halvdelen af Ay Cajun-ba og et stort nip peber i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i mel, derefter i æg og til sidst i panering.
Fordel grillost på en anden bageplade med bagepapir, og dryp med en smule olivenolie.
Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gylden, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland yoghurt, resterende Ay Cajun-ba og vand [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.
Bland snittet kålsalat [1/2 pose, 2P], æble, gulerod og halvdelen af cajunyoghurt i en skål, og krydr med et nip peber.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarme, når osten og kartoflerne har 4 min tilbage.
Smør boller med resterende cajunyoghurt.
Fyld med grillost og en smule æbleslaw.
Server med kartofler og resterende æbleslaw.