Sprød kikærtebowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kikærtebowl

Sprød kikærtebowl

med frisk avocado og ristede pinjekerner

I aften frister vi med en spændende bowl med ovnbagte kikærter i hovedrollen. Udover kikærter fylder vi vores bowl med hvidløgsbagte kartofler, salat, radiser, avocado og revet ost. Vi serverer vores bowl med en skøn dressing med purløg, aioli og yoghurt.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

4 g

Hvide Løjer & Urter

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

75 g

Radiser

1 stk

Avocado

½ pakke

Kikærter

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Purløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

100 g

Romainesalat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2632 kJ
Kalorier (kcal)629 kcal
Fedt32.9 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat61.7 g
Sukker10.6 g
Protein17.5 g
Salt4.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Rist pinjekerner
2

Imens, opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Bag kikærter
3

Hæld væde fra kikærter [1/2 pakke, 2P].

Fordel kikærter på en bageplade med bagepapir, og mos let med en spiseske eller palet. Dryp med olivenolie, og krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber. 

Bag i 12-15 min, eller indtil sprøde.

Lav dressing
4

Hak purløg fint.

Bland purløg, aioli, yoghurt, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
5

Imens, skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Skær radiser i tynde skiver.

Server
6

Anret salat, kartofler og radiser i dybe tallerkener.

Top med avocado, pinjekerner og dressing.

Drys med finrevet ost og kikærter.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image