Denne uges fiskeret kommer til at blive en favorit for hele familien. Sprød, perfekt stegt laks med lækker gul karrysauce med pak choi, gulerod, ingefær, hvidløg og chili serveret med jasminris.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
4 g
Ga-Laksa
200 ml
Kokosmælk
1 stk
Ingefær
1 stk
Pak choi
1 stk
Gulerod
1 stk
Rød chili
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Curry-On
150 g
Jasminris
1 stk
Gulerod
¼ tsk
Salt
3 dl
Vand
Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.
Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær gulerødder (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Hak chili fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerødder i 3-4 min. Tilsæt pak choi, hvidløg og et skvæt vand*, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Krydr laks med salt* og peber*, og steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg i 3-4 min. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kokosmælk, Ga-Laksa, Curry-on, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og ingefær. Lad simre under omrøring i 1-2 min.
Anret ris og grøntsager på tallerkener. Top med laks og karrysauce. Drys med chili.