topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød laks

Sprød laks

med gul karrysauce & jasminris

Denne uges fiskeret kommer til at blive en favorit for hele familien. Sprød, perfekt stegt laks med lækker gul karrysauce med pak choi, gulerod, ingefær, hvidløg og chili serveret med jasminris.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

4 g

Ga-Laksa

200 ml

Kokosmælk

1 stk

Ingefær

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Curry-On

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)793 kcal
Energi (kJ)3317 kJ
Fedt39.08 g
Mættet fedt19.8 g
Kulhydrat75.39 g
Sukker10.3 g
Protein34.12 g
Salt1.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en stor gryde med vand* (se ingrediensliste) i kog. Tilsæt ris og et nip salt*, rør rundt og kog på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget.

Forbered råvarer
2

Riv ingefær fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skær gulerødder (uskrællet) i tynde stave. Hak pak choi groft. Hak chili fint.

Steg grøntsager
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerødder i 3-4 min. Tilsæt pak choi, hvidløg og et skvæt vand*, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål.

Steg laks
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Krydr laks med salt* og peber*, og steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg i 3-4 min. Overfør til en tallerken. VIGTIGT: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav karrysauce
5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt kokosmælk, Ga-Laksa, Curry-on, salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og ingefær. Lad simre under omrøring i 1-2 min.

Server
6

Anret ris og grøntsager på tallerkener. Top med laks og karrysauce. Drys med chili.