Vi panerer kylling i panko og hvidløgskrydderier, og steger den sprød og gylden. Samtidig ovnbager vi gulerod, kartofler og rødbede. Vi serverer kylling og rodfrugter med en frisk æblesalat med persille og cremet dildyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
4 g
Hvide Løjer & Urter
100 g
Romainesalat
2 stk
Gulerod
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
300 g
Kartofler
1 pose
Dild
1 stk
Rødbede
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær gulerod (uskrællet), kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, halver citron.
Hak persille groft.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Bland æble, salat, persille, citronsaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Hvide Løjer & Urter i en tredje dyb tallerken.
Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak dild fint.
Bland dild, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.
Anret rodfrugter, kylling og æblesalat på tallerkener.
Server med dildyoghurt.