Sprød pankokylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød pankokylling

Sprød pankokylling

med frisk æblesalat og dildyoghurt

Vi panerer kylling i panko og hvidløgskrydderier, og steger den sprød og gylden. Samtidig ovnbager vi gulerod, kartofler og rødbede. Vi serverer kylling og rodfrugter med en frisk æblesalat med persille og cremet dildyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

4 g

Hvide Løjer & Urter

100 g

Romainesalat

2 stk

Gulerod

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

300 g

Kartofler

1 pose

Dild

1 stk

Rødbede

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2211 kJ
Kalorier (kcal)528 kcal
Fedt7.5 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat69.1 g
Sukker23.1 g
Protein47.2 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet), kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en. 

Lav fennikel-æblesalat
2

Imens, halver citron.

Hak persille groft.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Bland æble, salat, persille, citronsaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Paner kylling
3

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Hvide Løjer & Urter i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Overfør til en tallerken.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav dildyoghurt
5

Hak dild fint.

Bland dild, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret rodfrugter, kylling og æblesalat på tallerkener.

Server med dildyoghurt.