Sprød prosciutto-ricottapasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød prosciutto-ricottapasta

Sprød prosciutto-ricottapasta

med balsamicostegte tomater og frisk basilikum

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi en fantastisk ret med sprød prosciutto og pastaen rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Den vidunderlige sauce indeholder cremet ricotta, cherrytomater, løg, tomat, balsamico, spinat og basilikum.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Sulfitter
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

50 g

Prosciutto

125 g

Cherrytomater

1 stk

Rødløg

1 pose

Basilikum

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

½ dåse

Tomatpuré

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

8 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)582 kcal
Energi (kJ)2434 kJ
Fedt16.6 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat77.5 g
Sukker14.2 g
Protein26.5 g
Salt3.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'. 

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg prosciutto
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 2-3 min, eller indtil sprød, og overfor til en tallerken med køkkenrulle.

Forbered råvarer
3

Halver cherrytomater.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Pluk basilikum. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middel varme. 

Steg cherrytomater, rødløg, balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil bløde og karamelliseret. 

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], hvidløg og Mamas Favorit, og steg videre i 1 min.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt pasta, ricotta, kyllingebouillon, pastavand, spinat og halvdelen af basilikum, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og spinaten er faldet sammen.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret ricottapasta i dybe tallerkener.

Top med prosciutto og resterende basilikum.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image