topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød prosciuttopasta

Sprød prosciuttopasta

med balsamicostegte tomater og basilikum

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi en fantastisk ret med sprød prosciutto og pastaen rigatoni, som er kendt for at være en rigtig saucetyv. Den vidunderlige sauce indeholder madlavningsfløde, cherrytomater, løg, tomat, balsamico, spinat og basilikum.

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Cherrytomater

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

8 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Prosciutto

1 pose

Basilikum

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Sukker til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3001 kJ
Kalorier (kcal)717 kcal
Fedt32.1 g
Mættet fedt18.8 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker14.6 g
Protein24.1 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Steg prosciutto
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg prosciutto i 3-4 min, eller indtil sprød.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Forbered råvarer
3

Imens, halver cherrytomater.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Pluk basilikum.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg grøntsager
4

Opvarm samme stegepande (tilsæt en smule olivenolie ved behov) på middel varme.

Steg cherrytomater, rødløg, balsamico, sukker, salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde og karamelliseret.

Tilsæt tomatpuré, hvidløg og Mamas Favorit, og steg videre i 1 min.

Lav sauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt pasta, madlavningsfløde, kyllingebouillon, pastavand, spinat og basilikum, og lad simre videre i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og spinaten er faldet sammen.

Krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med prosciutto.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image