Sprødbagt gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprødbagt gnocchi

Sprødbagt gnocchi

med cremet majssauce og frisk basilikum

I aften frister vi med en spændende opskrift med gnocchi, som bliver bagt i stedet for at koges. Gnocchi får selskab af zucchini i ovnen, og bliver derefter vendt med rucola og citronsaft. Vi server vores zucchini og gnocchi med en cremet majssauce med sojasauce, fløde, ost og frisk basilikum.

Tags:
Vegetarisk
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Soja
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

1 dåse

Majs

1 stk

Zucchini

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Basilikum

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Hvide Løjer & Urter

40 g

Rucola

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2429 kJ
Kalorier (kcal)580 kcal
Fedt20.4 g
Mættet fedt10.7 g
Kulhydrat78.1 g
Sukker11.5 g
Protein19 g
Salt5.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag zucchini og gnocchi
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær zucchini i 2 cm halve skiver.

Fordel zucchini og gnocchi på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med Hvide Løjer & Urter og et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 25-30 min (vend nogle gange undervejs), eller indtil møre og gyldne.

Forbered råvarer
2

Imens, hæld væde fra majs.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron [½ stk, 2P].

Hak basilikum groft. 

Skyl rucola. 

Steg majs
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme, når zucchinien og gnocchien har 10 min tilbage. 

Steg majs i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav majssauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], grøntsagsbouillon, madlavningsfløde, vand [1/2 dl | 1 dl] og finrevet ost, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt rucola
5

Tilsæt basilikum lige inden servering. 

Vend zucchini og gnocchi med rucola, et skvæt citronsaft og et nip salt og peber på bagepladen. 

Server
6

Anret majssauce i dybe tallerkener.

Top med gnocchi og zucchini.