Indisk inspireret glaseret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk inspireret glaseret kuller

Indisk inspireret glaseret kuller

med mynte-agurkesalat og yoghurt

I aften frister vi med mad inspireret af indisk madlavningskunst. På under en halv time tryller vi en fantastisk ret frem med kuller i hovedrollen. Vi steger kuller med indiske krydderier, og glaserer den derefter i sojasauce og abrikoschutney. Vi serverer vores kuller med luftige basmatiris, en frisk mynte-agurkesalat med lime, spinat og gulerod og cremet yoghurt.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Basmatiris

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

1 pose

Mynte

4 g

Mild Mahal

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2680 kJ
Kalorier (kcal)641 kcal
Fedt17.8 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat80.7 g
Sukker15.6 g
Protein39.4 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav salat
2

Imens, hak agurk groft.

Halver lime.

Skyl spinat.

Hak mynte fint.

Bland spinat, agurk, mynte, gulerod, limesaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Steg fisk
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og salt.Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Imens, bland sojasauce og abrikoschutney i en lille skål,tilsæt til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil fisken er glaseret.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
4

Anret ris, fisk og salat på tallerkener.

Top med yoghurt.