Steak-tacos og chimichurri
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Steak-tacos og chimichurri

Steak-tacos og chimichurri

med sød kartoffelfritter og kålslaw

Tacos med steak og aromatisk urtesauce, yum! Her skæres rumpsteaken i tynde skiver og toppes med syrlig persille-koriander-chimichurri. Dine tacos fyldes også med srirachakrydret kålslaw og avocadotern, og serveres med sprøde sød kartoffelfritter. Nyd dette festmåltid både på en hverdagsaften eller med gæster til en fiesta.

Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

300 g

Rumpsteak

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Bredbladet persille

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Rød chili

450 g

Sød kartoffel

4 g

Panamad

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Avocado

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Radiser

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Olie til chimichurri

3 spsk

Vand til chimichurri

¼ tsk

Salt til chimichurri

¼ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6991 kJ
Kalorier (kcal)1671 kcal
Fedt50.9 g
Mættet fedt8.7 g
Kulhydrat119.4 g
Sukker9 g
Protein49.8 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med salt og Ay Cajun-ba. 

Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Panamad, salt og et nip peber. Drys med rasp, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Lav chimichurri
2

Imens, hak persille og koriander fint.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint. 

Halver lime.

Bland persille, koriander, chili, limesaft, olivenolie, vand og salt.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis alle ikke er til stærk mad.

Lav slaw
3

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.

Skær radiser i tynde skiver.

Bland srirachamayonnaise, spidskål, radiser, salt og et nip peber.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg bøffer i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt. 

Varm tortillabrød
5

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål.

Skær bøffer i tynde skiver.

Server
6

Fyld tortillabrød med bøf, kålslaw og avocado.

Top bøf med chimichurri.

Server med fritter og yoghurtdip.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image