I aften laver vi super lækker stegt kulmule. Som skønt tilbehør laver vi cremede flødekartofler med porre og sprød hvidløgstegt broccoli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Porre
200 ml
Madlavningsfløde
250 g
Kulmule
500 g
Kartofler
250 g
Broccoli
4 g
Grøntsagsbouillon
2 stk
Hvidløgsfed
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 1/2 cm tynde skiver. Bring i kog i en stor gryde med letsaltet vand*. Kog i 10 min, eller til de nemt kan deles med en kniv. Hæld vandet fra. Del porre [½ stk, 2 pers.] på langs, og skær i 1 cm tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint.
Fordel kartoffelskiver i bunden af et ildfast fad. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt halvdelen af hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt porre, og steg i 3-4 min. Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Lad simre i 1-2 min.
Hæld porrecreme over kartoflerne. Bag i ovnen i 20-25 min.
Skær broccoli i 2 cm store buketter. Bland resterende hvidløg og en smule olivenolie* med et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt broccoli, og rør rundt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-10 min.
Opvarm en smule olivenolie* og en klat smør* i en stor stegepande ved høj varme, når der er 6-8 min tilbage af flødekartoflernes bagetid. Krydr fisk med salt* og peber*. Læg i den varme pande med skindsiden nedad. Sænk til middel varme, og steg i 3-4 min på hver side.
Anret fisk, flødekartofler og broccoli på tallerkener.