I humør til asiatiske smage? Spænd sikkerhedsselerne, for nu skal vi på en kulinarisk rejse østpå og smage japanskinspireret Kyllingebryst med friske udonnudler, sesamsalat og en skøn ponzu-chimichurri.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
220 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
280 g
Kyllingebryststrimler
g
Kyllingebryst
4 g
Panamad
1 stk
Agurk
75 g
Radiser
2 stk
Gulerod
10 ml
Sesamolie
(Indeholder Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
2 spsk
Olie til chimichurri
¼ tsk
Salt til chimichurri
¼ tsk
Sukker til chimichurri
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til nudler
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hak hvidløg og persille meget fint.
Bland hvidløg, persille, chiliflager, ponzudressing, olivenolie, sukker og salt i en lille skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.
Steg kylling med Panamad, salt og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Stil til side, og hold varm.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke af guleroden fint.
Skær radiser i tynde skiver.
Bland agurk, radiser, gulerod, sesamfrø, sesamolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Kog nudler i 1 min, eller indtil gennemvarme.
Hæld vand fra, og vend med olivenolie.
Skær kylling i tynde skiver.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Anret nudler, kylling og salat i skåle.
Top nudler og kylling med ponzu-chimichurri.