Stegt kyllingebryst og ponzu-chimichurri
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt kyllingebryst og ponzu-chimichurri

Stegt kyllingebryst og ponzu-chimichurri

med friske udonnudler og sesamsalat

I humør til asiatiske smage? Spænd sikkerhedsselerne, for nu skal vi på en kulinarisk rejse østpå og smage japanskinspireret Kyllingebryst med friske udonnudler, sesamsalat og en skøn ponzu-chimichurri.

Tags:
Hurtig
Max 50g kulhydrater
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

220 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

280 g

Kyllingebryst

4 g

Panamad

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

2 stk

Gulerod

10 ml

Sesamolie

(Indeholder Sesam)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til chimichurri

¼ tsk

Salt til chimichurri

¼ tsk

Sukker til chimichurri

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til nudler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2696 kJ
Kalorier (kcal)644 kcal
Fedt32.6 g
Mættet fedt6.1 g
Kulhydrat42.3 g
Sukker10 g
Protein42.6 g
Salt3.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav chimichurri
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Hak hvidløg og persille meget fint.

Bland hvidløg, persille, chiliflager, ponzudressing, olivenolie, sukker og salt i en lille skål.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Steg kylling med Panamad, salt og et nip peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt. Stil til side, og hold varm.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Imens, skræl gulerod og agurk til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke af guleroden fint.

Skær radiser i tynde skiver.

Bland salat
4

Bland agurk, radiser, gulerod, sesamfrø, sesamolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Kog nudler
5

Kog nudler i 1 min, eller indtil gennemvarme.

Hæld vand fra, og vend med olivenolie.

Skær kylling i tynde skiver.

TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Server
6

Anret nudler, kylling og salat i skåle.

Top nudler og kylling med ponzu-chimichurri.