Stegt laks og lun panzanellasalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt laks og lun panzanellasalat

Stegt laks og lun panzanellasalat

med honning-sennepsdressing og sprød bacon

Så blev det tid til at grille, og i aften har laks hovedrollen på grillen. Stegt laks og honning-sennepsdressing og panzanellasalat med sprød bacon er en vidunderlig ret, der byder på perfekt kontrast i smag og tekstur på tallerkenen. Vi springer kartofler over i aften, og lader de lækre brødcroutoner i panzanellasalaten sørge for, at alle bliver mætte!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Sennep
Sulfitter
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Zucchini

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

62.5 g

Bacon, skiver

250 g

Cherrytomater

1 pose

Basilikum

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

2 g

Groftmalet peber

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

6 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3594 kJ
Kalorier (kcal)859 kcal
Fedt53 g
Mættet fedt12.7 g
Kulhydrat51.1 g
Sukker19.1 g
Protein42.7 g
Salt2.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager og croutoner
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær peberfrugt og zucchini i 2 cm tern.

Fordel i den ene side på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen. 

Riv brød i mindre stykker, og fordel i den anden side. Dryp med olivenolie [1 spsk I 2 spsk], og krydr med salt og peber.

Bag i ovnen i 10-20 min. 

Steg bacon
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon [1/2 pakke, 2P] i 4-5 min, eller indtil gylden og sprød, og overfør til en tallerken. 

Halver cherrytomater.

Hak basilikum groft.

Steg laks
3

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme. Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip groftmalet peber. Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken. 

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Bland dressing
4

Bland honning-sennepsdressing, sennep [1/2 pakke, 2P], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et nip salt og resterende groftmalet peber i en lille skål.

Skær bacon i 2 cm tern.

Bland panzanellasalat
5

Skyl rucola.

Bland peberfrugt, zucchini, croutoner, basilikum, rucola, cherrytomater, halvdelen af bacon og halvdelen af høvlet ost i en stor skål. 

Krydr med salt og peber.

Server
6

Anret laks og panzanellasalat på tallerkener.

Drys med resterende bacon og høvlet ost. 

Top med resterende dressing.