Stegt svinekød i estragonsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt svinekød i estragonsauce

Stegt svinekød i estragonsauce

med smørvendte kartofler og gulerodssalat

Kød, kartofler, salat og sauce på under en halv time? Det kan sagtens lade sig gøre. Vores forkogte kartofler skal blot varmes i få minutter inden vi vender dem med smør. Samtidig steger vi sprøde svineschnitzler, som vi topper med en forførisk estragonsauce med fløde. Aftenens salat med forskåret julienne-gulerødder og salatblading vender du lynhurtigt med olivenolie, salt og peber.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Små kartofler, forkogte

300 g

Svineschnitzel

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Estragon

4 g

Kyllingebouillon

60 g

Blandet salat

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3464 kJ
Kalorier (kcal)828 kcal
Fedt51 g
Mættet fedt25.3 g
Kulhydrat54 g
Sukker8.8 g
Protein38.1 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.

Tilsæt smør [1 spsk I 2 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, dæk til med låg, og stil til side.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, hak estragon fint.

Skyl salat.

Bland salat, gulerod, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, vand [1 spsk | 2 spsk], estragon og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Server
4

Anret svinekød, kartofler og gulerodssalat på tallerkener.

Top kød med estragonsauce.