Yaki udon er en japansk ret med en base af udonnudler, som er tykkere end almindelige nudler. Vores fantastiske variant indeholder pulled beans, rødløg, gulerod, asiatisk woksauce, sød chilisauce, umamisauce, hvidvinseddike, pak choi og sesamfrø. Vi topper herlighederne med crunchy peanuts og frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler, tørrede
(Indeholder Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Umamisauce
(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)
½ stk
Rødløg
20 g
Sød chilisauce
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Forårsløg
1 stk
Lime
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ tsk
Salt til sauce
1 dl
Gemt nudelvand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Hak pak choi groft.
Halver lime.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans, rødløg og gulerod med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt asiatisk woksauce, sød chilisauce, umamisauce, salt og nudelvand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt nudler, pak choi, sesamfrø og et skvæt limesaft, og vend sammen.
Imens, snit forårsløg fint.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis det virker tørt.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med forårsløg og peanuts.