Spicy ingefærnudler og peanutcrunch
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy ingefærnudler og peanutcrunch

Spicy ingefærnudler og peanutcrunch

med stegte svampe og kogt broccoli

Umami betyder velsmagende på japansk, og er – sammen med surt, sødt, salt og bittert – en af de fem grundsmage. I aften laver vi umamikrydrede svampe og broccoli med nudler, ingefærpasta, hvidløg, sriracha, sojasauce, sataysauce, ketchup, hvidvinseddike og peanuts. Vi topper med forårsløg, sesamfrø, chili og cashewnødder, og så er den fantastiske måltid klar til at nydes.

Tags:
Stærk
Allergener:
Gluten
Hvede
Nødder
Jordnødder
Soja
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

250 g

Broccoli

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Rød chili

2 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Champignon, skivet

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Forårsløg

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Ketchup til sauce

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til svampe

1 dl

Gemt nudelvand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2902 kJ
Kalorier (kcal)694 kcal
Fedt28.5 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat101.6 g
Sukker18.7 g
Protein23.4 g
Salt4.7 g

Fremgangsmåde

Lav peanutcrunch
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak peanuts groft.

Bland ingefærpasta, hvidløg, sriracha, sojasauce, sataysauce, ketchup, hvidvinseddike og peanuts i en mellemstor skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg svampe
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svampe med salt i 3-4 min, eller indtil brunet.

4

Imens, kog broccoli og nudler i 4 min, eller indtil bløde.

Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.

5

Vend nudler, broccoli, peanutcrunch og nudelvand i stegepanden med svampe.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis nudlerne virker tørre.

6

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg, sesamfrø, chili og cashewnødder.