Sticky tofu og stegte grøntsager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sticky tofu og stegte grøntsager

Sticky tofu og stegte grøntsager

med asiatisk mayonnaise og ristede løg

I aften panerer vi tofu, steger den sprød, og lader den derefter simre i en glace med asiatisk woksauce og ingefærpasta. Vi serverer tofu med hvidløgstegt peberfrugt og broccoli, aromatiske jasminris, asiatisk mayonnaise og sprøde ristede løg.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

180 g

Tofu

(Indeholder Soja)

10 g

Ingefærpasta

1 stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

250 g

Broccoli

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Grøn peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Vand (trin 3)

1 tsk

Sukker (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

2 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3869 kJ
Kalorier (kcal)925 kcal
Fedt46 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat117.3 g
Sukker21.2 g
Protein34.8 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Paner tofu
2

Imens, skær peberfrugt, broccoli (inklusive stokken) og tofu i 3 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål. 

Vend tofu i skålen.

Bland sauce
3

Bland asiatisk woksauce, vand [2 spsk | 4 spsk], ingefærpasta og sukker [1 tsk | 2 tsk] i en lille skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt, broccoli og hvidløg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 5-6 min, eller indtil møre. Overfør til en tallerken, og dæk til.

TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere. - Steg ad omgange ved behov.

Steg tofu
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg tofu i 5-6 min, eller indtil brunet.

Tilsæt sauce, og lad simre i 1 min, eller indtil let reduceret.

Server
6

Anret ris, tofu og grøntsager på tallerkener.

Top med asiatisk mayonnaise og ristede løg. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image