I aften panerer vi tofu, steger den sprød, og lader den derefter simre i en glace med asiatisk woksauce og ingefærpasta. Vi serverer tofu med hvidløgstegt peberfrugt og broccoli, aromatiske jasminris, asiatisk mayonnaise og sprøde ristede løg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
180 g
Tofu
(Indeholder Soja)
10 g
Ingefærpasta
1 stk
Ristede løg
(Indeholder Gluten, Hvede)
250 g
Broccoli
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
50 g
Asiatisk mayonnaise
(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Grøn peberfrugt
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
2 spsk
Vand (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
2 spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær peberfrugt, broccoli (inklusive stokken) og tofu i 3 cm tern.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Vend tofu i skålen.
Bland asiatisk woksauce, vand [2 spsk | 4 spsk], ingefærpasta og sukker [1 tsk | 2 tsk] i en lille skål.
Opvarm olivenolie [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt, broccoli og hvidløg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 5-6 min, eller indtil møre. Overfør til en tallerken, og dæk til.
TIP: Tilsæt et skvæt vand til panden, så tilberedes grøntsagerne hurtigere. - Steg ad omgange ved behov.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg tofu i 5-6 min, eller indtil brunet.
Tilsæt sauce, og lad simre i 1 min, eller indtil let reduceret.
Anret ris, tofu og grøntsager på tallerkener.
Top med asiatisk mayonnaise og ristede løg.