topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sur-søde rejenudler

Sur-søde rejenudler

med saltede peanuts og frisk forårsløg

Her har vi lavet en opskrift, som vil give dig et fantastisk måltid på under en halv time. Vi steger rejer, løg og wokblanding, og tilsætter derefter hvidløg, sojasauce, hvidvinseddike, sød chilisauce og nudler. Vi topper med peanuts, sesamfrø og forårsløg, og så er maden færdig.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Soja
Gluten
Sulfitter
Jordnødder
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

80 g

Sød chilisauce

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

200 g

Wokblanding

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 g

Chiliflager

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2411 kJ
Kalorier (kcal)576 kcal
Fedt9.4 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat92 g
Sukker31 g
Protein26.1 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde, og hæld vand fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg rejer
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og wokblanding i 3-4 min, eller indtil næsten møre. Steg rejer med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil gennemstegte. Tilsæt hvidløg, sojasauce, hvidvinseddike, chiliflager, sød chilisauce og nudler, vend sammen, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med peanuts, sesamfrø og forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image