Fastfood-favorit i ny klæder; en ukompliceret, hjemmelavet wrap er et klokkerent alternativ at nyde en hverdagsaften. Efter en indsats på kun 25 minutter skal du blot sætte tænderne i en varm tortilla fyldt med lækkerier som karamelliserede løg, velsmagende pestodressing og friske, grønne tomater. Bønner, peberfrugter og svampe ledsages af salatost, og på ingen tid har du en mættende smagsfest at se frem til.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pakke
Sorte bønner
15 ml
Balsamico
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Portobello
75 g
Græsk salatost
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
1 stk
Rødløg
1 stk
Rød peberfrugt
½ stk
Citron
1 stk
Grøn tomat
2 tsk
Sukker
1 spsk
Vand
Skær rødløg i tynde skiver. Skær portobello i tykke strimler. Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Dræn bønner i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 4-5 min. Sænk til middelvarme. Tilsæt balsamico, sukker* og vand*, og lad simre i 3 min, eller indtil karamelliseret. Krydr med salt* og peber*, og stil til side i en skål.
Hak tomat groft. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, peberfrugt og et nip salt*, og steg i 4-5 min. Tilsæt bønner, hvidløg og citronskal, og steg videre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.
Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Smør tortillabrød med pestodressing. Top med svampe, peberfrugt, bønner, tomat og karamelliserede løg. Drys med ost. Dryp med en smule citronsaft, og fold sammen til wraps.