topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svampewrap

Svampewrap

med pesto, karamelliserede løg & grønne tomater

Fastfood-favorit i ny klæder; en ukompliceret, hjemmelavet wrap er et klokkerent alternativ at nyde en hverdagsaften. Efter en indsats på kun 25 minutter skal du blot sætte tænderne i en varm tortilla fyldt med lækkerier som karamelliserede løg, velsmagende pestodressing og friske, grønne tomater. Bønner, peberfrugter og svampe ledsages af salatost, og på ingen tid har du en mættende smagsfest at se frem til.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pakke

Sorte bønner

15 ml

Balsamico

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Portobello

75 g

Græsk salatost

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

1 stk

Rødløg

1 stk

Rød peberfrugt

½ stk

Citron

1 stk

Grøn tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 tsk

Sukker

1 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)1037 kcal
Energi (kJ)4339 kJ
Fedt41.95 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat135.35 g
Sukker14.7 g
Protein25.3 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær rødløg i tynde skiver. Skær portobello i tykke strimler. Skær peberfrugt i tynde strimler. Pres eller hak hvidløg fint. Dræn bønner i et dørslag.

Karamelliser løg
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 4-5 min. Sænk til middelvarme. Tilsæt balsamico, sukker* og vand*, og lad simre i 3 min, eller indtil karamelliseret. Krydr med salt* og peber*, og stil til side i en skål.

Bland dressing
3

Hak tomat groft. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland pesto og mayonnaise i en lille skål.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt svampe, peberfrugt og et nip salt*, og steg i 4-5 min. Tilsæt bønner, hvidløg og citronskal, og steg videre i 2-3 min. Krydr med salt* og peber*.


Varm brød
5

Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande. 


Server
6

Smør tortillabrød med pestodressing. Top med svampe, peberfrugt, bønner, tomat og karamelliserede løg. Drys med ost. Dryp med en smule citronsaft, og fold sammen til wraps.